dinsdag 29 juli 2014

N.I.M.B.Y

17-07-2014
Tijdens de multi De Rodde Ridder 1: Vrykolakas kwamen we langs dit standbeeld en dat herinnerde me eraan dat dit het beginpunt is van een andere multi.
Toen we pas in Leuven woonden heb ik al eens een foto van dit beeld gemaakt en daarmee had ik ook al uitgerekend hoe je bij WP2 van deze multi moest komen, maar we waren er nog nooit aan toe gekomen om deze te gaan doen.
Aangezien WP2 vlakbij het einde van De Rode Ridder lag, dachten we twee vliegen in één klap te slaan.
En ja hoor ook deze lag vlakbij het slagveld en om bij dit waypoint te komen moesten we nog een heel stuk van het pad af door het bos.
Hier vonden we de koordinaten van WP3 en dat was weer een heel stuk terug, langs WP1 en verder.
WP2 had eigenlijk niets met deze cache te maken, maar hiervoor moest je 'even' een zijsprong van een kilometer of 5 maken, wij waren blij dat we dat niet hoefden te doen omdat we er toch al waren.
Op de campus aangekomen was het even zoeken hoe we tussen alle gebouwen door moesten om bij het nulpunt te komen.
Precies 140 meter ervoor ging de gps uit, batterijen leeg.
Altijd sleept Fairy1 reservebatterijen mee, maar gisteravond had hij zijn laatste paar aan Mowgli gegeven en nu stonden we dus zelf zonder....
Gelukkig hadden we op WP2 de spoilerfoto gezien en dat was een beeld  dus als we dat zouden kunnen vinden, zouden we de cache kunnen zoeken.
We fietsten in de richting waarvan we dachten dat daar het nulpunt moest zijn en toen zag ik ineens het beeld, verscholen achter bomen.
De cache vinden was toen niet meer zo moeilijk, maar wel om hem te pakken te krijgen, hij zat namelijk vast.
Uiteindelijk is dat ook gelukt en konden we ook deze multi loggen.

Geen opmerkingen: