dinsdag 8 juli 2014

MVHJ-B De Mannen van het Jaar - Bonus

30-06-2014
De multi's Mannen van het Jaar 1, 2 en 3 gingen heel lekker en we waren dan ook van plan om de bonus en de final te doen, maar helaas....
Tegenwoordig gaan de leggers er blijkbaar van uit dat iedereen de godganse dag met internet verbonden is, maar wij zijn van het uitstervende ras die dat dus niet zijn.
Hadden we dus mooi pech, want om de bonus te kunnen doen moest je een woord van 7 letters omzetten, daarmee fictieve koordinaten in de chequer invoeren en als dat goed was kreeg je de koordinaten van de bonus.
Nou er waren heel wat woorden van zeven letters die we geprobeerd hebben, maar uiteindelijk vonden we dan toch het woord en kregen de goede koordinaten.
De bonus lag helemaal niet meer in het centrum, maar een flink stuk erbuiten, wat ik ook al een groot minpunt vind voor als je een serie in een stad aan het doen bent.
Maar goed, wij wonen in de buurt, dus wij namen de auto en reden naar de plaats toe.
Het was er enorm verloederd en we vonden het een enorme afknapper na de mooie plaatsen van de serie.
Ook was het een erg druk punt waar veel muggles voorbij komen en je dus enorm bekeken wordt.
De nano hebben we niet kunnen vinden, maar waarschijnlijk hebben we niet op de goede (hint) plaats gezocht, dus we moeten nog een keer terug naar dit 'prachtige' stukje ....

Vervolg:
We zijn nog een keer terug gegaan, nu met de spoilerfoto erbij en weer konden we de nano niet vinden, maar de buren kwamen naar buiten om een sigaret te roken, dus gingen we naar huis.
Daar bedachten we dat de nano misschien op de grond gevallen was en daarom gingen we een andere avond, laat, weer terug om tussen de rotzooi die beneden de regenpijp lag te zoeken.
Toen we daarmee bezig waren kwam er een auto de straat in rijden. We stopten gelijk en liepen weg, maar het bleken ook bewonders te zijn die ons waarschijnlijk al gezien hadden vanaf de andere weg.
Ze gingen uitgebreid staan kijken bij de regenpijp, dus het leek ons niet verstandig om nog terug te gaan.
Ik heb toen maar eens een mailtje naar de legger gestuurd. Die stuurde nog een extra spoilerfoto en dat was inderdaad heel duidelijk de plaats waarvan we dachten dat de cache daar moest hangen, maar  de regenpijp leek wel vervangen....
We gingen nog eens kijken en ja hoor een andere regenpijp, dus de nano is gewoon weg.
Vlak nadat wij er waren is de legger ook gaan kijken en heeft een nieuwe nano opgehangen en toen wij er de avond daarna toch vlakbij waren omdat we van een andere cache terug kwamen, zijn we voor de vijfde keer terug gegaan  en hebben we deze cache eindelijk kunnen loggen, pffff
Hiermee hadden we dan uiteindelijk toch de hele serie kompleet.


Geen opmerkingen: