dinsdag 20 oktober 2015

Labcaches Geocoinfest Eindhoven

 Labcaches vond ik maar iets mysterieus. Sinds ze voor het eerst aangekondigd werden heb ik nergens kunnen achterhalen wat het nou precies zijn, dus it Event was een mooie gelegenheid om het nu eens te ontdekken.
Nou, kort samengevat zijn het dus caches die er alleen maar zijn tijdens een event.
We kregen papiertjes met de coordinaten erop en vakjes waarin we de codes konden opschrijven die we bij de caches konden vinden, daarmee zouden we ze dan later kunnen loggen.
Het was heerlijk weer en dat kwam heel goed uit, want de caches waren buiten.
Bij de caches hoefden we niet te zoeken, maar moesten we een opdracht vervullen, bijvoorbeeld een puzzeltje maken, een rebus oplossen, een mini speurtochtje met vragen, dat soort dingen.
Normaal zijn we niet zulke fans van met meerdere mensen een cache doen, maar hier was het toch erg gezellig en ook handig, want meer mensen weten meer dan één en bij een dunne puzzel die soms weg wilde waaien was het handig dat er meerdere handen waren om hem vast te houden.

Er waren 10 labcaches waarvan we de codes verzameld hadden:
1. Smurfenvijver
2. Airbornemonument
3. Ondergrondse historie
4. Regenboog
5. Lichtjesroute HQ
6. Parkeergarage Klokgebouw
7. Schoorsteen
8. Glasgebouw
9. Torenallee
10. Geocoinfest Quiz

Bij thuiskomst moesten we inloggen op een bepaalde webpagina waar we de codes konden invoeren en nu hebben we dus ook labcaches in onze statistieken staan. :-)
De organisatie had er duidelijk erg veel werk van gemaakt en wij vonden ze heel erg leuk om te doen.

Geen opmerkingen: