donderdag 24 mei 2018

Jardinero Mayor

23-04-2018
We gingen een multi doen in een stukje van het park waar we nog niet geweest waren.
Op het nulpunt aangekomen konden we niets, maar dan ook helemaal niets herkennen waaruit we het antwoord op vraag 1 zouden kunnen vinden en uiteindelijk besloten we dan maar om deze multi te laten voor wat hij was en de tuin verder te gaan bekijken.
Toen we een stuk verder bij een vijver met een stanbeeld met meeuwen kwamen, herkende ik dat van vraag 2 en toen we nog een heel stuk verder keken zagen we de bogen met leeuwen die we moesten tellen voor vraag 1...
De multi begon dus heel ergens anders dan het nulpunt, erg handig...not.
Bij het beginpunt in de buurt moesten we vraag 3 beantwoorden, hoezo verwarrend.
Maar goed, we hadden het antwoord op 3 vragen en liepen daarna naar de rozentuin om daar twee vragen te beantwoorden, alleen stond er op ongeveer 10 meter hekken helemaal om de rozentuin heen.
Er was een opening in waar we doorheen zijn gelopen en zo kwamen we dan toch bij de rozentuin, maar de poort zat op slot en we konden er niet in.
Dat betekende dat we 2 vragen niet konden beantwoorden en dus de bonuscoordinaten niet konden uitrekenen, dus hier stopte de multi.
We gingen op weg naar het Kristallen Paleis, maar onderweg zag ik een houten hekwerk en dat herkende ik van de spoilerfoto, dus we dachten laten we gewoon even kijken of we zo de cache kunnen vinden.
Er stonden een aantal van die hekken, maar we moesten 3 paaltjes bij elkaar hebben en een grote knoest in het hout, dus daar zijn we naar op zoek gegaan én we hebben de cache gevonden!

Geen opmerkingen: