vrijdag 20 april 2018

Otti-Vil OV

07-04-2018
Na de vorige cache kwamen we langs een paar andere caches die ook deel uit maakten van een serie.
Ze waren van dezelfde legger als de vorige serie en ook weer allemaal heel goed gecamoufleerd en helaas soms met grote afwijkingen.
Ook hiervan hebben we er een aantal gedaan en gevonden.

 5 Eglise a
Fairy1 liep er zo voorbij, maar de cache lag precies op ooghoogte voor mij, 
dus ik had hem zo te pakken.
6 Partie de jambes en L'...
Deze cache lag in het volle zicht, maar open krijgen was een ander verhaal.
Je kon zien dat we niet de enige waren die dat probleem hadden, want er waren duidelijke sporen van sleutels of dergelijke dingen die er tussen gestopt waren.
Wij hebben de achterkant van een pincet gebruikt en daarmee is het ons gelukt om hem open te krijgen.
 29 Plus le clé
Op de kaart zag dit er als een park uit, maar in het echt bleek het een strookje groen langs oude fabriekshallen te zijn.
Zomaar ineens stond er een hek, waar je gesoon omheen kon lopen en erachter was het net een vuilstortplaats, niet echt een leuke cacheplaats.
We hebben een poos gezocht, maar tenslotte de cache toch kunnen vinden. 
4 Pizzazut
Deze cache lag langs een hele drukke weg, maar gelukkig zagen we hem gelijk en konden we hem pakken en loggen zonder al te veel op te vallen.
30 Watawok
De laatste cache die we zochten lag aan diezelfde drukke weg en dan ook nog eens recht voor de ramen van het restaurant. Gelukkig was het nog niet open en dat was maar goed ook want het duurde wel even voordat we de cache te pakken kregen.


Het was een leuke dag. Heerlijk weer, fijn om te fietsen in deze voor ons nieuwe, mooie omgeving en we hebben ook nog eens 19 caches gevonden!


Geen opmerkingen: