vrijdag 8 augustus 2014

Evert de ontsnapte chimpansee

05-08-2014
Mowgli wilde al een poos deze letterbox doen, maar snapte niets van de beschrijving.
Het is een wandeling van 9 kilometer en wij waren daar tot nu toe nog niet aan toegekomen.
Mowgli moest vandaag werken, maar Fairy1 was vrij en omdat we nog the collector souvenir wilden hebben, was dit een mooie gelegenheid om deze wandeling vanmiddag te gaan maken.
De beschrijving was inderdaad van het soort 'waarom makkelijk doen als het voor hetzelfde geld ook moeilijk kan...''
Ingewikkelde toestanden van hoogste getallen en projekties, terwijl gewoon sla hier of daar links/rechts af voor iedereen te begrijpen is.
Maar goed, het blijven hybriden en omdat er toevallig een stempeltje in de cache zit, is het in onze ogen nog niet echt een letterbox.
De afstand tussen de waypoints was bijzonder groot, zo moesten we bijna anderhalve kilometer langs een weggetje langs de spoorlijn lopen om bij een volgend waypoint te komen.
Op één waypoint na hebben we ze allemaal kunnen vinden, maar het getal dat we nodig hadden kon er maar één zijn, dus het maakte niet uit dat we dat WP niet hadden gevonden.
De cache vonden we op een achteraf weggetje dat niet echt meer bij de wandeling hoorde en hoe het nu met Evert de ontsnapte chimpansee afgelopen is, moeten we maar raden, want alhoewel de ontknoping in de cache zou blijken was er helemaal niets over te vinden.
Kort samengevat: we hebben leukere/beter letterboxcaches gedaan.
Maar we kunnen de beschrijving nu gaan herschrijven, zodat Mowgli deze cache ook kan zoeken en nog TB "Korrebeek aan de Dijle 1" discovered.
En daarmee hebben we ook het laatste souvenir gekregen:
Als je 6 souvenirs verzameld had, kreeg je het zevende souvenir van The Archiver:
we waren nummer 2922 die dat souvenir kregen :-)
Het was een hele leuke challenge, die we veel sneller voor elkaar gekregen hebben dan we gedacht hadden.

Geen opmerkingen: