maandag 10 april 2023

MMST 11 t/m 20

 08-04-2023
 
11. Brother Bear
Dit was een petling die we vlug vonden.

 Na deze cache zochten we een traditional bij de kerk, waar we op een bankje ook een broodje aten.
Hierna ging Fairy1 terug naar de auto om naar zijn afspraak te gaan en gingen Mowgli en ik samen verder naar de volgende cache uit de serie.

12. Missing Kwak
Een nano is altijd wat lastiger om te vinden, maar gelukkig zag Mowgli hem.
13. Knabbel en Babbel
Deze cache ligt bij een voetbalveld, waar net een wedstrijd werd gespeeld.
Gelukkig hadden alle aanwezigen alleen maar oog voor de bal en konden wij rustig de dennenappel pakken waar de cache aan vast zat.
14. Sneeuwwitje
Deze cache lag achter de spiegel die naast een kapelletje stond, dit vond ik ook weer zo geweldig goed passen.
15. De prinses op de erwt
Naar deze cache hebben we het langst gezocht.
Het verhaaltje bij de hint maakte duidelijk dat we op het bankje moesten gaan zitten, want daar voelden ze een 'erwt', maar we konden de nano nergens ontdekken.
Pas toen Mowgli na een poos eens met een spiegeltje ging kijken zag hij de  erwt (nano).
Cache nummer 16  Winnie the Poeh, konden we op de kaart nergens vinden en dan is het meest waarschijnlijke dat hij op disabled staat, dus zijn we verder gegaan.
Thuis bleek dat de cache inderdaad verwijderd is op verzoek van de buurtbewoners, want die ondervonden teveel last vonden ze...
Ik ben eens even op Google gaan kijken waar de cache heeft gelegen en dat bleek op een veldweg te zijn, zeker 50, als het geen 100 meter is bij de huizen vandaan....sommige mensen kunnen echt niets hebben.
 
17. Vrouw Holle
Hier dacht ik eerst dat het sprookje Doornroosje was, want we moesten over een cachepaadje tussen de hulst en bramenstruiken door.
Maar in de hint was er een klein verhaaltje over pek in de boom en inderdaad zagen we de cache gelijk in een boom zitten.
18. De wolf en de 7 geitjes
Of we ze nou nodig hadden of niet, we lazen alle hints omdat ze gewoon ook zo leuk waren en zo goed van toepassing op het verhaal.
Hier ging het over dat de geitjes stenen verzamelden om in de buik van de wolf te stoppen en de cache vonden we dan ook in een nep steen.
19. Het meisje met de zwavelstokjes
Deze cache ligt aan de buitenrand van de begraafplaats en dat vond ik toch ook wel een goed gevonden locatie voor dit sprookje.
20. Merlijn de tovenaar
We kwamen bij een stuk land waar hele grote blokken steen lagen; de perfecte locatie voor Merlijn de tovenaar oftewel Het zwaard in de steen :-)


 

 




 



Geen opmerkingen: