zondag 2 mei 2021

Papou 2 en 1

 01-05-2021
Vandaag kwamen we terug naar deze omgeving om de Petit Bouchon serie te wandelen.
Op Google hadden we gezien dat bij het begin van die serie nergens plek was om te parkeren en daarom hebben we de auto tussen de nummers 3 en 2 van de Papou serie neergezet, zodat we op weg naar de Petit Bouchon serie de caches 2 en 1 nog konden zoeken, want die lagen uit de route die we woensdag gelopen hebben.
 
#2 
Vanaf de auto moesten we een stukje omhoog lopen om bij deze cache te komen, maar vanaf waar we hem vonden konden we heel mooi over de heg kijken en hadden we een schitterend uitzicht.
#1
De eerste cache van deze serie vonden we gelijk. 
Nu hoeven we alleen nog #20 van deze serie te zoeken, maar die ligt een heel stuk de andere kant op en die combineren we misschien een keer met een andere serie.
Toen ik de caches een dag later logde op geocaching.com was ik vergeten om de datum terug te zetten en zo kreeg ik (alvast) de Blue Switch souvenir dat je vanaf 2 mei kunt verdienen.

Je krijgt hem als je tussen 2 mei en eind van het jaar een cache logt en aangezien we vast nog wel een cacche zullen vinden in die tijd, laat ik hem gewoon staan.

Geen opmerkingen: