donderdag 25 februari 2021

Léa 6 t/m 13

 24-02-2020
Het was schitterend lenteweer, daarom had Fairy1 een dagje vrij genomen en we besloten om vandaag de Léa wandeling te gaan maken.
We reden naar nummer 1, maar nergens mocht je parkeren.
De straat ernaast was afgesloten, aan de overkant was het industrieterrein en daar kon je alleen parkeren als je bij een bedrijf moest zijn.
We zijn dan maar verder gereden en een paar kilometer verderop konden we voor de deur van wat winkels parkeren en stonden we tussen de caches 5 en 6 in.
Er was wel een bonuscache, maar om nu eerst helemaal naar 1 te lopen zagen we niet zitten, dus we zijn bij 6 begonnen en de bonus lieten we wel voor wat hij was..
  
#6
Naar de eerste cache hebben we even moeten zoeken, maar Fairy1 was net lang genoeg dat hij er op een gegeven moment zo tegenaan keek.


#7
Deze cache vonden we gelijk.

#8
We liepen tegen de vijver bij een nieuwbouwwijk aan en hebben hier eerst een poosje in de zon een broodje zitten eten.
De cache moest tussen stenen liggen en we waren al bang dat we ze allemaal zouden moeten omdraaien, maar we zagen hem gelijk liggen.

#9
Een groot gedeelte van de wandeling gaat over of langs het golfterrein.
Hier moesten we toch wel even zoeken naar het pad om het terrein op te komen en daarna hebben we ook even naar deze cache moeten zoeken, maar Fairy1 vond hem.

#10
Deze cache vonden we gelijk, alleen daarna was het weer zoeken naar het goede pad.
Wij gingen eerst de verkeerde kant op en klommen helemaal naar boven omdat we in de wijk boven het golfterrein moesten zijn, alleen bleek dat niet de goede route te zijn, dus liepen we weer naar beneden.
 

#11
Toen we eenmaal weer op de goede weg waren konden we daar deze cache gelijk vinden.

#12
We waren door een lange straat gewandeld, maar helemaal op het einde was die opengebroken en waren ze aan het graven.
We dachten eerst dat we weer helemaal terug zouden moeten en dan omlopen, maar ik zag dat er naast de graafmachine nog een stukje vrij was en ben er gewoon langsgelopen en zo kwamen we bij deze cache.
De gps draaide hier alle kanten op, van de hint en de logs werden we ook niet veel wijzer en na zeker een kwartier zoeken hebben we het opgegeven en zijn we verder gelopen. 

#13
Deze cache was goed gecamoufleerd maar we konden hem vrij vlot vinden.
 



 

Geen opmerkingen: