donderdag 25 februari 2021

Lea 14 t/m 5

 24-02-2021

#14
Ook weer een cache die we direkt vonden.

#15
Hier waren redelijk wat verstopplekken en de gps was niet echt duidelijk, maar na een poosje zoeken hebben we de cache toch kunnen vinden.

 Bonus cache
Nummer 15 was de laatste cache van de serie en tussen deze en nummer 1 ligt de bonuscache en die bleek wel op de opgegeven coordinaten te liggen.
Hij was niet te missen, maar helaas konden we hem niet loggen, want er waren 4 cijfers nodig voor slot open te maken en die hadden we niet.
Zoals we dus al van plan waren hebben we de bonus overgeslagen en zijn we verder gelopen.

#1
 Dit was dus eigenlijk het begin van de serie, maar ook nu we lopend waren konden we nergens een plekje ontdekken waar je zou mogen parkeren.
Ook was het lastig om op het nulpunt te komen, als je de omgeving hier goed kent is het waarschijnlijk geen probleem, maar als je hier vreemd bent is het toch lastig.
Maar gelukkig vond Fairy1 de plek waarde cache hing en na het loggen hebben we op een bankje gezeten om nog een broodje te eten en naar het golfen te kijken.

#2bis
Via bepaalde paden kun je over de golfbaan wandelen, naar het golfen kijken en ondertussen ook nog even een cache zoeken, zoals hier.
Er waren weer verschillende plekken waar hij zou kunnen liggen en uiteindelijk hebben we hem gevonden.

#3
Deze cache moest bij een bankje liggen.
We hadden al heel wat bankjes gezien zonder iemand erop, dit bankje stond op een soort kruising van paden en uitgerekend hier zat een oma terwijl haar kleinzoon aan het spelen was op het pad.
We zijn een poosje blijven dralen, maar het zag er niet naar uit dat ze weg zou gaan, dus zijn we dan maar doorgelopen.
Het bleek dat we het verkeerde pad genomen hadden en toen we terugliepen kwam de oma ons tegemoet, dus dachten wij de cache te kunnen gaan zoeken, maar helaas.
Vanaf het andere pad kwamen twee dames die direct op het bankje afliepen en daar vrolijk gingen zitten kletsen...het is gewoon een complot :-)
Helaas, deze cache kon vandaag niet gezocht worden en toen zijn we maar doorgelopen.

#4
Deze cache ligt aan het begin van het golfterrein, bij de parkeerplaats.
Er reden wel wat auto's de parkeerplaats op en af, maar we zagen de cache gelijk en hebben hem snel gelogd.

#5
Dit was voor ons de laatste cache van de serie.
Ik stond er vlak bij, maar keek de andere kant op, Fairy1 keek naar mij en toen viel zijn oog op iets en zo had ik de cache gelijk te pakken.

Behalve dat er geen parkeercoordinaten gegeven worden en dat het soms lastig te zien is hoe je bij de volgende cache moet komen is dit wel een hele leuke serie.
De wandeling is heel mooi en zonder deze serie zouden we hier nooit gekomen zijn, we hebben erg genoten.

Vanmiddag was bij Geocaching.com een nieuw deel van Wonders of the World van start gegaan en door 's avonds eerst nog een andere cache te gaan zoeken en slim te loggen hadden we op 1 na alle nieuwe wonders en alvast een nieuw souvenir.





 

Geen opmerkingen: