zaterdag 15 april 2017

Ye Olde Coffee Houses

  16-03-2017 / 17-03-2017
In London zijn een aantal Wherigo's die ontzettend moeilijk zijn, maar deze die zich zo'n beetje in West End afspeelt leek ons wel te doen.
Er staat ongeveer een uur voor, maar wij deden onderweg ook andere dingen, zoals een multi, een musical bezoeken, koffie drinken enz en hadden er dan ook de hele dag voor uitgetrokken.
Het begin was bij het Hippodrome en voerde ons langs allerlei koffiehuizen uit de 17-19de eeuw en vertelde ons allerlei wetenswaardigheidjes. 
In Gerrard Street in China Town is de nummering van de gebouwen heel raar en daar hebben we heel lang moeten zoeken voordat we het huis gevonden hadden waar we een bepaalde opdracht moesten doen, maar het is ons toch gelukt.
Nadat we de musical gezien hadden zijn we verder gegaan en we hebben de wherigo tot een goed einde gebracht.
We kregen de code om hem te kunnen loggen, wat maar niet lukte...Uiteindelijk heb ik de maker gemaild en toen bleek dat het een fout was van Wherigo.com, de code bestond uit 18 cijfers/letters
maar het invoersysteem accepteert er maar 15, tja dat moet je maar net weten.
Er was ook nog een echte cache bij deze wherigo, maar wij waren net bij deze pub op het Happy Hour en omdat het heerlijk weer was stonden er ontzettend veel mensen op de stoepen en konden we met geen mogelijkheid ongezien de cache pakken.
We zijn weggegaan en de volgende dag in de middag terug gekomen en toen waren er bijna geen muggles op straat en hebben we de bijbehorende cache ook nog kunnen loggen.
En hiermee hebben we dan ook een Wherigo in de UK.

Geen opmerkingen: