donderdag 17 november 2016

The Hobbit

05-11-2016
Sinds deze Wherigo uitgekomen was wilde Mowgli die al heel graag doen, dus nadat we de Beginners Wherigo hadden gedaan, heeft hij gelijk deze op de gps gezet en vanmiddag gingen we naar het Provinciaal Domein in Kessel-Lo toe om deze te proberen te vinden.
Het begin ging goed, het verhaal was erg goed gemaakt en paste perfekt bij de locaties op het domein.
De antwoorden konden we ook vinden, tot we bij de valse Smeagol kwamen en daar het foute antwoord gaven...
We moesten terug naar de half elf Elrond en toen ging er iets mis, wat ongetwijfeld aan onze onervarendheid lag, we bleven in een soort loop zitten en kwamen er niet meer uit.
Mowgli is terug gelopen naar het begin en  weer overnieuw begonnen, waarna we verder konden gaan.
Het ging nu weer goed, we vonden alles wat we moesten vinden, kwamen ook de draak tegen en toen zaten we weer vast...
We liepen heen en weer, maar konden er niet uitkomen en omdat het inmiddels al laat op de middag was zijn we gestopt en naar huis gegaan.
Daar heb ik een mailtje naar de maker gestuurd, die zo vriendelijk was om gelijk te antwoorden wat we vergeten waren....natuurlijk, het is echt het principe van een zoek en vind spel, dat moeten we toch beter in de gaten houden.
Een paar dagen later  zijn we opnieuw naar Kessel-Lo gegaan en daar konden we nu zonder verdere problemen de Wherigo afmaken, ook al waren we nu weer de uitgeprinte kaart vergeten...
We hebben de schat (cache) gevonden en daarmee onze tweede Wherigo met succes afgesloten.
Deze is echt heel erg knap gemaakt, het perfekte verhaal voor bij de locaties, alles klopt, zelfs met de werkzaamheden op het domein , echt geweldig.
Wij hebben weer heel wat bijgeleerd en gaan zeker het vervolg op deze cache een keer doen.

Geen opmerkingen: