donderdag 2 maart 2023

MA (3 caches)

 02-03-2023
We zijn onverwacht even terug in Belgie en vanmiddag hadden we even behoefte aan een frisse neus te halen.
Met het SantaWalk event is de letter A uitgekomen; een serie puzzelcaches die ik in Capelas opgelost heb en die hier aan het eind van de straat blijken te liggen, dus dat werd het doel van onze wandeling.
 
De allereerste cache die we zochten MA213 Geen Trappisten, konden we gelijk al niet vinden, maar de cacher voor ons, die gisteren gezocht heeft, kon hem ook niet vinden, dus misschien is hij wel weg.
 
MA22 Dobbelen
Hier hebben we even moeten zoeken omdat de gps ons naar de andere kant van de weg stuurde en er een terreinwaarde 2 was, maar na een poosje hebben we hem dan toch gevonden.

 De volgende cache was MA21 Volg de Pijlen, die ligt in het bos, maar ik kon geen nulpunt krijgen; de gps was all over de place.
Waarschijnlijk ligt hij in het stuk berm dat omhoog naar de snelweg gaat, maar als je geen nulpunt weet moet je zoveel bos vertrappen en dat hebben we maar niet gedaan.
We hebben op een paar plekken gezocht, maar de cache niet kunnen vinden, dus dit is er ook eentje voor een volgende keer.

MA23 Huis
Deze cache heeft Fairy1 gelijk gevonden.

MA24 Vensters
We zijn hier een paar weken niet geweest, maar het is er niet mooier op geworden, wat een kaalslag overal...
Er waren niet veel plekken waar de cache kon liggen en Fairy1 had hem dan ook heel snel te pakken.
En zo hebben we dan toch al 3 caches van de nieuwe serie kunnen vinden en voor een volgende keer dat we hier weer zijn liggen er ook nog een aantal om te zoeken, dus leuk!

 

Geen opmerkingen: