zaterdag 7 januari 2023

Gekend Leuven ???

 06-01-2023
Van deze Labcache, die in Leuven langs allemaal bekende beelden  gaat, hadden we een Waypoint gedaan tijdens het zoeken naar KDolls 

Paep Thoon
Voordat we weer naar de Azoren vertrekken wilde ik het graag afmaken en zodoende gingen we vanmiddag weer naar Leuven, waar we in de parkeergarage onder het Ladeuze plein parkeerde en van daaruit naar het Sint Donatus park wandelden.
Daar was de volgende vraag bij het standbeeld van
Kamerood Sesteg 

De volgende vraag was bij de mooie replica van de 

Kangi Hemelglobe
Vervolgens wandelden we weer terug richting het centrum waarbij we onderweg een vraag beantwoorden bij
 
Renee 

Tenslotte kwamen we bij
 
Vallend Paard 
Dat was de lastigste omdat de vraag was hoe het gedicht in de buurt heet en wij het kleine bordje met het gedicht niet gezien hadden omdat er mensen voorstonden, maar wel het grote gedicht op het raam van het café zagen.
Alleen zat het zonnescherm er half voor en konden we geen titel lezen.
Het café was inmiddels gesloten, maar er was nog iemand bezig en we mochten dan binnen even een foto maken in de hoop dat we het zouden kunnen spiegelen.
We konden geen titel van een gedicht ontdekken en hoopten dat als ik de foto op mijn pc zou zetten het duidelijker zou zijn.
We liepen terug langs het paard, de mensen waren weg en ik zag het gedichtje!!!
En daarmee hadden we de laatste vraag ook beantwoord en was deze labcache voltooid!
 
Dit was nou eens een hele leuke labcache.
Hij bracht ons langs mooie plekjes, de vragen waren duidelijk en sloegen op de plek waar we waren en de antwoorden waren goed te vinden (als er geen mensen voorstonden en wij onze brilletjes gepoetst hadden lol).  

Geen opmerkingen: