dinsdag 21 juni 2022

LAGT Fontenário e Lavadeiras da Lagoa

 20-06-2022
 We hadden twee multi's gedaan en de finals zouden wat hoger in Lagoa moeten liggen, maar wij zullen waarschijnlijk het wel verkeerd begrepen of uitgerekend hebben, want de plaatsen klopten volgens ons niet.
Onderweg naar beneden kwamen we langs deze cache en daar zijn we toen ook even gestopt.
We konden hem snel vinden, maar de container stond vol met water, terwijl er net onderhoud geweest was; er zal dus een beter container moeten komen of een andere, drogere verstopplaats. 

En toen kregen we twee dagen later bericht dat onze log weggehaald was...
Ik heb opnieuw gelogd, met daarbij een foto van hoe de cache eruit zag en dat we dachten dat de CO wel zou willen weten dat zijn cache beschadigd en onlogbaar was, maar dat we niet verwacht hadden dat als dank onze log verwijderd zou worden.
Heeft hij dat log ook verwijderd, want hij accepteert geen fotologs, want dit is een serie Lagoa Tour en daar kun je een prijs mee verdienen....
Nou geweldig, er zijn ook nog mensen die gewoon voor de fun cachen en niet zich in allerlei bochten gaan wringen om op gevaarlijk terrein toch maar een cache te pakken te krijgen.
Maar goed, deze legger 'kennen' we inmiddels, want als je een woord teveel of te weinig schrijft of iets anders doet wat hem niet aanstaat verwijderd hij het log.
En dan zou je denken dat iemand die alles zó ontzettend goed weet perfecte caches zou hebben, maar niets is minder waar; leggen kan hij als de beste, maar maintenance ho maar.
Dus in het vervolg zullen wij al zijn caches waar ook maar iets aan mankeerd een Need Maintenance geven zonder te loggen.


Geen opmerkingen: