woensdag 31 maart 2021

djandjan de Vî Djnape à promelles 12 t/m 22

 #12
Dit was een hele aparte cache, zo eentje hebben we nog nooit gezien.
 
#13
Dit stuk van de route ging over het pad langs de snelweg, het eerste deel was het best een herrie, maar gelukkig vonden we de caches snel en konden we weer doorlopen.
 
#14
Leuk om eens zo'n snelwegbord van dichtbij te zien. Er was hier dus ook maar een plek waar de cache kon zitten :-)
 
#15
En weer een cache gevonden.
 
#16
Toen we bij deze cache aankwamen zagen we dat het terrein 4,5* was.
We stonden voor een viaduct, dus we dachten dat de cache misschien boven de onderdoorgang zou liggen, maar dat bleek niet zo te zijn.
Hij lag een heel stuk lager, eigenlijk maar T2,5 op z'n hoogst.
Dit was ons uitzicht toen we de cache zaten te loggen.
 
#17
Hier stond een holle buis, dus we gingen gelijk met de magneetstok en de haak aan een touwtje aan de gang, maar alhoewel we wel iets voelden, kregen we de cache niet te pakken.
Toen ben ik dapper geweest en heb ik mijn hand in de buis gestoken en gelijk weer omhoog gehaald omdat ik spinrag voelde.
Toch nog maar een keer mijn hand erin en toen voelde ik op dezelfde plek weer spinrag...maar dat kan helemaal niet, want dat had de eerste keer weg moeten zijn.
En toen viel het kwartje, ik voelde gewoon het draadje waar de cache aan vast zit :-)
 
#18
Weer een cache gevonden.
 
#19
Deze cache was heel slim verstopt, maar Fairy1 vond hem vrij snel.
 
#20
Ook deze cache vonden we.
 
#21
Net als deze.
 
#22
Dit was de laatste cache voor de bonus en had maar een moeilijkheid van 2*.
We vonden een plek die precies aan de D/T waarde voldeed en waar prima een cache zou kunnen liggen, alleen lag hij er niet.
We hebben ongeveer een half uur gezocht, maar nergens konden we de cache vinden en uiteindelijk hebben we het dan maar opgegeven.
#Bonus
In twee van de caches onderweg vonden we de coordinaten van de bonuscache.
Er stond ook nog iets over een kleurcode, dus we dachten dat we die nodig zouden hebben voor een slot ofzo, maar we hadden maar twee keer iets met een kleur gevonden, dus we hielden ons hart vast.
Maar nadat we ruim 50 meter door braakliggend, redelijk moerasachtig land gelopen hadden zagen we de cache hangen en konden we hem zo open maken en het logboekje tekenen.

Dit was een hele mooie serie, met afwisselende en originele caches, het enige dat ik er jammer aan vind is dat ze allen toegankelijk zijn voor premium members.
Maar de route was ook mooi, veel afwisselender als we gedacht hadden en het was ook nog eens heerlijk rustig want onderweg hebben we geen mens gezien.
En zo hadden we weer een heerlijke cachedag.
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen: