maandag 14 juli 2014

1914 - De grote brand


12-07-2014
Heel Belgie staat momenteel in het teken van feit dat de eerste wereld oorlog 100 jaar geleden begon en ook in de cachewereld kom je dat tegen.
Leuven heeft ontzettend geleden en er is een groot gedeelte van de stad verwoest geweest door (de grote) brand.
Deze multi was maar liefst 12 waypoints lang, Mowgli was eraan begonnen, maar je moest steeds rekenen om bij het volgende coordinaat te komen, dus die was ermee gestopt.
Nu gingen we dan met z'n drietjes, vorige week begonnen we er op een avond aan.
In de listing stond heel duidelijk dat je de foto's niet moest vergeten en dat had ik dan ook niet gedaan, ik had ze uitgeprint, er verder niet naar gekeken en zo meegenomen.
Toen we een foto nodig hadden, bleek dat de getallen die er naast stonden uitgeprint waren als blokjes, geen idee hoe dat kan, maar dat was dus niet echt handig.
We kwamen niet verder en toen zijn we naar huis gegaan, om vanavond weer verder te gaan.
Het was druk in de stad, want het was Leuven in Scene, dat is het openingsweekend van allerlei zomer evenementen in de stad.
We keken naar wat voorstellingen en zochten ondertussen ook verder naar alle opdrachten, ik had gelukkig deze multi uitgeprint, want je had er een hele administratie aan, niet normaal.
Toen we uiteindelijk alle twaalf waypoints gevonden hadden, kon Fairy1 de coordinaten van de cache uitrekenen.
En toen is het ons gelukt om de cache te vinden, op een beetje rare plaats, die niets met de brand te maken had, maar de manier waarop de cache verstopt was kun je niet bij een monument doen.
We zijn niet zo dol op multi's en al helemaal niet op zulke lange, maar omdat deze door Leuven ging en ons heel veel geleerd heeft over de stad hebben we er toch erg van genoten.

In deze cache discoverden we ook nog "Helga's und Hägars Fish-Travel-Bug"

Geen opmerkingen: