vrijdag 14 februari 2014

Viagem ao tempos dos nossos avós

24-01-2014
In het Oficina Museu Artisano in Capelas lag een letterbox en die wilden we natuurlijk graag vinden.
We gingen naar het museum, dat veel groter en leuker bleek te zijn dan we gedacht hadden, waar we een rondleiding kregen van een hele vriendelijke, goed Engels sprekende, mevrouw.
Na de rondleiding was ze erg verbaasd toen we zeiden dat we eigenlijk voor de cache gekomen waren, de meeste mensen nemen niet de tijd om het museum te bekijken, willen alleen, liefst zo snel mogelijk de cache doen en echt voorzichtig zijn ze dan niet.
Nou daar had ze dus met ons geen last van, wij zijn van kijken met de ogen en niet met de handen en hadden erg veel moeite om dingen zomaar op te pakken.
Letterbox bleek een groot woord te zijn, het was meer een multi met een stempel.
Om te beginnen moesten we een legpuzzel maken, daar was geen plaats voor dus gingen we maar midden op de grond in het gangpad zitten en zo kwam je te weten waar je dan naar toe moest.
Daar moest je dan weer de volgende aanwijzing zien te vinden en bij stage 5 moest je het stempel van de legger meenemen naar het logboekje en het daar stempelen, terwijl het bij letterboxen gaat om uitwisseling van stempels.
Wij vonden het museum leuker dan de cache, maar zonder de cache hadden we het museum waarschijnlijk niet zo snel gevonden en uiteindelijk hebben we toch weer een stempeltje in ons letterbox boekje.

Geen opmerkingen: