zondag 16 oktober 2022

PT Norte/Sul 7 caches

 15-10-2022
 Vandaag reden we naar de cache waar we vorige keer opgehouden zijn en omdat de secundaire weg hier heel breed was, zijn we een paar caches met de auto gaan doen.
 
#10
Deze cache is voor het laatst gevonden in mei en sinds die tijd is er behoorlijk wat gegroeid en is de natuur enorm opgerukt.
We hebben lang gezocht en op veel verschillende plekken, maar de cache niet kunnen vinden.
 
#9
Deze cache zat in een verkeerspaal, daar kan de natuur niet zomaar bijkomen en wij vonden hem dan ook direkt.

#8
Als er een hint bij een cache is, is dat bij deze serie steeds "niet in de muur" nou dan moet hij er dus ergens voor zijn, maar ook hier was er geen doorkomen aan met alle hedychium en we hebben de cache dan ook niet kunnen vinden.

 #7
Hier vonden we de cache bij een hek waar het onkruid wel regelmatig weggehaald wordt.

 #4
De secundaire weg ging verder aan de rechterkant van de snelweg, maar de rest van de cacheserie ligt links en het pad daar is absoluut niet geschikt voor auto's, dus gingen we lopend verder.
De auto hebben we in de buurt van nummer 6 gezet en toen zijn we eerst naar deze cache gelopen om vanaf daar terug te wandelen.
Deze cache lag ook weer bij een hek waar onkruid weggehaald wordt, dus we vonden hem.

#5
Hier moesten we weer een DNF loggen.
Ook de cacher voor ons had hem niet kunnen vinden, dus waarschijnlijk is deze gewoon weg.

#6
De laatste cache van vandaag zochten we toen we weer vlakbij de auto waren.
Ook hier was de kant helemaal vol gegroeid met vanalles en nog wat, waar niet doorheen te komen was en we hebben de wandeling van vandaag dus moeten afsluiten met weer een DNF.

Van de 7 caches er maar 3 vinden is niet echt succesvol, maar we hebben fijn gewandeld en weer een mooi stukje van het eiland ontdekt.



Geen opmerkingen: