zaterdag 22 oktober 2022

Parque Urbano - PDL

 21-10-2022
Van de week zag ik dat er een nieuwe Adventure Labcache gemaakt was in Parque Urbano in Ponta Delgada.
Dat vinden wij een heel fijn park om te wandelen en omdat het vandaag redelijk goed weer was (tijdens de stormweken) gingen we de cache doen.
Hij is van dezelfde makers als de Jardins de PDL, dus we hadden goede hoop dat we deze labcache zonder al te grote moeilijkheden zouden kunnen doen.
 
Het eerste Waypoint was bij Bosque de criancas (kinderbos).
De vraag konden we goed begrijpen, het antwoord was goed te vinden en het invoeren was ook geen probleem, dus dat was alvast een goed begin.
Zona de descanso (rustzone) daar moesten we een rood punt vinden.
We stonden al in de ruimte met stenen en konden nergens iets roods ontdekken.
Maar voor de onderdoorgang stond een bord en toen we daar eens op keken zagen we een rode punt en konden we de vraag beantwoorden.
Esplanada do Parque (park terras)
Dit was de eerste keer dat we deze kiosk zagen en omdat het zulk lekker weer was zijn we heerlijk op het terras gaan zitten om een kop koffie te drinken.
Daarna moesten we even zoeken naar het punt waar de vraag te lezen was, maar toen we dat eenmaal gevonden hadden konden we het antwoord ook snel invoeren.
Pump track
Hier hebben we een paar maanden geleden over gelezen toen het geopend werd, dus leuk om het nu in het echt te zien.
De vraag was redelijk duidelijk, maar we konden het antwoord niet zo goed vinden.
Enorm veel tekst, maar nadat ik een aantal foutieve antwoorden had ingevoerd viel mijn oog op iets en dat bleek het goede antwoord te zijn.
Estação de atividade física e desportiva (fysieke activiteit en sportstation)
En ook bij dit laatste WP konden we de vraag lezen en het antwoord vinden en daarmee hadden we deze labcache voltooid.
Het was leuk om weer eens in dit park te wandelen, we hebben het gezien in het jaar dat het aangelegd is en elke keer als we hier komen zie je de veranderingen.
De Labcache was heel leuk, de vragen waren zelfs voor ons heel duidelijk en de antwoorden waren overal goed te vinden en het invoeren ervan was ook geen probleem.
We hadden dus een hele fijne middag

 

Geen opmerkingen: