zaterdag 25 juli 2020

Notre Balade / Onze Wandeling / Our Walk

25-07-2020
Vanmiddag zijn we weer naar Nodebais gegaan om daar de tweede multi die daar ligt te gaan wandelen.
Deze is iets korter dan de eerste, ongeveer 4,5 kilometer.
Over deze multi hebben we gemengde gevoelens.
De wandeling was heel mooi en daar hebben we echt van genoten.
Voor deze multi moest je bij een Waypoint met het antwoord op de vraag het volgende WP uitrekenen en dat ging goed tot aan WP8.
Er werd gevraagd hoeveel kleine personen we bij de vensters zagen en dat waren er 6, dus rekende we WP9 uit en gingen we daar naar toe.
Daar werd om het aantal personen naast de zon gevraagd, maar hoe en waar we ook keken geen zon te zien.
Nu maak ik altijd foto's van de antwoorden, dus foto erbij of we wel het goede aantal kleine personen hadden gezien bij WP8.
Weer zoeken, maar nergens een zon en dus zijn we uiteindelijk maar terug gelopen naar WP8 waar we toch echt niet meer of minder personen konden ontdekken.
Nogmaals terug naar WP9, maar niets kunnen vinden.
We hadden wel een idee welke kant we op moesten dus zijn we die kant op gegaan en we hebben nog uitgekeken naar WP10, maar omdat we geen coordinaten hadden hebben we die niet kunnen ontdekken.
Maar we wisten dat WP 11 het kapelletje aan het eind van de weg moest zijn en inderdaad daar zagen we in het donker door een piepklein gaatje Maria.
We moesten de bloemen rond Maria tellen; er stonden 2 vazen met bloemen links en rechts maar ook een plant met bloemen op de grond.
Ik telde er een aantal, Fairy1 hetzelfde en om het zeker te weten maakte ik foto's door een vakje en heb ik die vergroot.
Nou dat klopte dus niet, maar met een beetje logisch denkwerk konden we de coordinaten van de final toch bepalen en daar vonden we inderdaad de cache.
Helaas zat er geen logboekje in, dus heb ik er maar een velletje papier in gestopt.
Het einde was dus een teleurstelling, maar we hebben toch weer mooie stukjes van deze omgeving gezien en daar waren we zonder deze wandeling nooit gekomen.

Geen opmerkingen: