dinsdag 11 juni 2019

Creation Celebration: Charleston

30-03-2019
Voor het bezoeken van een event in de geocaching challenge periode, krijg je het zesde souvenir en uitgerekend vandaag was er in Charleston een event, dus dat was DE kans.
Het begon om twaalf uur, een kwartiertje voor die tijd haalden we de auto op en reden we vanuit het centrum naar een ander deel van Charleston, naar de Cynthia Graham Hurd Saint Andrew Regional Library.
We werden heel hartelijk ontvangen, kregen raffle tickets, babbelden wat, kregen 3 leuke tags en hoorden verhalen over cachen.
Baker6clan vertelde over zijn speciale caches en die waren ook echt speciaal.
Een leek op mastermind en die hebben we uiteindelijk op kunnen lossen en onze naam in het logboekje kunnen schrijven.
Hij heeft een YouTube kanaal Behind the Cache en daarvoor maakte hij ook een reportage op dit event. Hij sprak ook met Fairy1
Tenslotte gingen we met de groep nog een nieuwe multicache doen: eerst vonden we buiten op een lantaarnpaal een QR sticker, die wees ons iets verderop naar een boom waarin we een busje vonden met daarop een bibliotheeknummer.
Toen gingen we met elkaar de bibliotheek weer in, die overigens heel erg mooi was, en daar vonden we de cache in een boek.
Het was een ontzettend leuk event, we waren van plan om maar even te blijven, maar het was zo leuk dat we tot het eind gebleven zijn.
En als kers op de taart kregen we het zesde en laatste souvenir van de challenge

Geen opmerkingen: