woensdag 13 april 2016

TMB toerke Mechels Broek 1 t/m 3

 03-04-2016
Begin januari kwam mijn, in december gekochte, elektrische fiets, maar tot nu toe was het er nog niet van gekomen om erop te fietsen.
Nu was het dan eindelijk een keer mooi weer in een weekend dat we thuis waren, dus de fiets werd onder het stof vandaan gehaald.
Om rustig te kunnen wennen aan de fiets, wilde ik het liefst ergens cachen waar geen auto's zouden rijden en het redelijk vlak zou zijn en daarom hadden we twee series in Mechelen uitgezocht.
Dit was de eerste.
We parkeerden de auto en gingen op pad.

 #1
We moesten hier even wachten tot een paar muggles voorbij gewandeld waren, maar daarna konden we de cache snel vinden.

 #2
Hier hebben we heel lang gezocht. De gps wees naar de linkerkant van het pad (rechts op de foto), op de kaart stond de cache heel duidelijk links getekend en ook allemaal cachepaadjes wezen die kant op.
Na zo'n 20 minuten zoeken hebben we de logs maar eens bekeken en we lazen dat er toch een redelijk aantal cachers voor ons de CO hadden moeten mailen.
Nu hebben wij onderweg geen internet, dus dat was geen optie, maar gelukkig lazen we in een ander logje dat je beter aan de andere kant van het pad kon zoeken.
Toen we daar gingen kijken hadden we de cache eigenlijk gelijk te pakken.
 
#3
Om bij deze cache te kunnen komen moesten we door 3 hekjes heen, wat niet te doen was met de fietsen.
Mowgli tilde zijn fiets over het schrikdraad, maar Fairy1 zei dat mijn fiets veel te zwaar was om steeds zo hoog te tillen.
Mowgli en ik gingen dan maar even lopend naar deze cache en vonden hem gelijk.
Er kwam een muggle voorbij en toen we aan hem vroegen of er nog veel hekjes onderweg zijn, zei hij een stuk of 25...
Omdat dat dus echt niet te doen is met de fietsen hebben we het bij deze 3 caches gelaten en zijn we terug gegaan naar de auto.

Geen opmerkingen: