zaterdag 24 juni 2023

Good Luck (6 caches)

 22-06-2023
Ineens kwam er tijdens de juni challenge, waarin je op 20 verschillende dagen een cache moest vinden, nog een challenge-
Voor de June Soltice challenge moest je tussen 18 en 24 juni in totaal 21 caches loggen.
Dat wilden we wel proberen en daarom gingen we vandaag een stukje van de Good Luck serie doen, maar dat werd een enorme teleurstelling.
We hadden allemaal smileys gezien, dus dat zou moeten inhouden dat een cache er is, maar helaas lijkt  het er tegenwoordig op dat veel toeristen caches loggen terwijl je de namen niet in de logboeken ziet staan of dat het heel duidelijk is dat de caches er niet zijn...
Het lijkt erop alsof het alleen maar om de aantallen gaat, maar als je een found logt terwijl de cache er niet is, word er nooit wat aan gedaan door de CO.
Wij reden naar boven naar Lagoa de São Brás en op de weg naar beneden hebben we 22 caches gezocht, waarvan we 1 originele cache gevonden hebben!!!
Verder hebben we 6 plastic zakjes gevonden met daarin een papiertje met een naam erop, die door een cacher neergelegd waren...
De hedechiums zijn enorm gegroeid en vaak was er nergens bij te komen, dus deze hele serie heeft dringend onderhoud nodig.
Wij vonden de volgende caches:

#060

#110
#249 
#117
#43

#53
Hierna zijn we nog een rondje gereden langs 9 andere caches, maar daar waren de hedichiums zo dichtbegroeid dat er geen doorkomen aan was.
Echt jammer dat deze serie niet onderhouden wordt, want hij brengt je op prachtige plekjes.



 

Geen opmerkingen: