vrijdag 27 juni 2014

Het eilandje

15-06-2014
Het eilandje is een mooie plaats waar we zonder deze cache niet gekomen waren.
Hij ligt een klein stukje verder dan de boswandeling en we gingen hem daarna nog even zoeken, dachten we...
Toen we aankwamen waren er vier jongetjes heerlijk in het waren aan het spelen.
Wij keken rond, maakten foto's en probeerden de cache te ontdekken, maar dat lukte niet.
Toen de jongetjes eindelijk weggingen konden we beter zoeken. Één plaats was volgens ons DE plaats die perfekt was voor een cache en klopte met de hint, maar de cache konden we niet vinden.
We liepen terug naar de auto, waar Mowgli ook net aankwam. Hij had de cache  al eens eerder gevonden en wist dus waar hij moest liggen. Met de auto reden we er nog een keertje naar toe, maar nu waren er 2 honden in het water aan het spelen en hun eigenaars zaten op de kant naar hun te kijken...
Terug bij de auto vond Mowgli dat we een bepaalde cache nog even moesten zoeken en terwijl we de coordinaten in de gps aan het zetten waren, kwamen de honden (en eigenaars) voorbij.
Mowgli en ik zijn snel naar het eilandje teruggelopen en inderdaad, waar wij dachten dat de cache zou moeten liggen, was de goede plaats, alleen was de cache er niet.
Bij thuiskomst zagen we dat hij die dag wel gelogd is, dus nu is de vraag, hebben wij hem toch op de een of andere manier over het hoofd gezien óf is hij tussen het loggen van de andere cacher en het moment dat wij er kwamen weggehaald?
We houden het wel even in de gaten en als we er weer in de buurt zijn zullen we nog eens gaan kijken.
De cache hebben we dan niet gevonden, maar we hebben toch wel weer een heel mooi plekje ontdekt en dat is ook heel leuk.

Geen opmerkingen: