zaterdag 29 juli 2017

Figari L'eglise

03-06-2017
Bij de kerk in het dorpje Figari ligt deze cache.
Voordat we hem gingen zoeken hebben we eerst heerlijk op de banken die voor de kerk en in de schaduw van grote bomen stonden lekker onze lunch opgegeten.
Daarna zochten en vonden we de cache.

4 opmerkingen:

Marion zei

Hehe, eindelijk tijd gehad om (eventjes) naar je blog te kijken. Wat heb jij een aantal landen achter de kiezen, zeg. ;-) Ik hoop daar binnenkort ook verbetering in te brengen, maar aangezien ik niet in Europa woon zal dat altijd wel een probleempje blijven... Ik hoop wat regelmatiger te komen kijken, maar dat hangt veel van mijn reizen en internet af. Veel plezier met het verdere geocachen.

Jolande zei

Het is jammer dat je niet even makkelijk met je camper naar Europa kunt komen, want dan zou je fijn rond kunnen trekken.
Wij hebben sinds Julian en Jasmine volwassen zijn in een heel snel tempo veel landen gezien.
Sinds de aanslag in Brussel krijgen we nog nauwelijks aanbiedingen via Home Exchange, dus reizen we gewoon zelf.
Maar nu hebben we net 2 kittens die in de gaten gehouden moeten worden, dus blijven we voorlopig even thuis.

Marion zei

Ik heb slechts eenmaal het geluk gehad om in Europa met de camper te reizen en dat was helaas in 2011, terwijl ik in 2012 met geocachen begon! Ik ga er eind van het jaar verbetering in brengen, want dan bezoek ik behalve Frankrijk en Nederland nog twee landen waar ik nog niet geweest ben en misschien kan ik ook nog even hier en daar een grens oversteken. ;-) - Ik blijf in ieder geval gezellig je blog volgen nu ik er wat meer tijd voor heb. Als vanouds allemaal gezellig beschreven.

Jolande zei

Ja dat ken ik, wij hebben geocaching ontdekt de maand nadat we de Oostzee tour deden, dus wat cachen betreft zijn er nog heel wat landen waar we nog eens naar terug zouden moeten :-)
En even een grens over steken hebben wij ook wel gedaan.
Voordat we geocachen ontdekt hadden zijn we in Zwitserland op vakantie geweest en dat is nou geen land waar we graag nog eens naar toe gaan, dus toen we een keer redelijk in de buurt van de grens waren, zijn we er alleen naar toe gegaan om wat te cachen. :-)