zaterdag 17 juni 2017

Santa Marina #2 Chapel

04-05-2017
In de logs lazen we dat dit de lastigste cache was, maar Fairy1 had hem redelijk snel te pakken, maar het werd de laatste cache in deze serie die we vonden.
We volgden de tablet om bij nummer 3 te komen, maar het pad dat daar opstond bleek er niet te zijn.
We moesten op een hoger liggend pad komen, maar overal waar we omhoog wilden klimmen lagen er losse stenen en was het vrij steil en dat vonden we nou niet echt een succes.
We liepen wat verder in de buurt en uiteindelijk vonden we een plek waar we ons vast konden houden aan een boom  en daar zijn we dan naar boven gegaan.
Terwijl we daar liepen hoorden we steeds maar schieten en dat vind ik nou ook niet bepaald rustig lopen.
Bij nummer 3 klopte het koordinaat waarschijnlijk niet, een afwijking van een meter of 40, want de titel was palm – olive en de hint was a little climb.
Op het nulpunt was geen palm of olijfboom te zien, maar 40 meter terug wel en waarschijnlijk hadden we daar omhoog moeten klimmen over allemaal rotsen.
We hebben nog wel even gezocht, maar inmiddels waren we al een uur bezig en volgens de beschrijving zou je de hele tour in een uur moeten kunnen doen, tja als je weet hoe het pad precies loopt scheelt dat denk ik wel een heel stuk.
Toen kwam er tot overmaat van ramp en alle narigheid ook nog een hond aan en toen zijn we terug naar de auto gegaan.

Geen opmerkingen: