zaterdag 4 juli 2015

Willekeurige Bonus

24-05-2015
Na de 4 puzzels kwam er een bonus uit die je ook thuis moest oplossen. De caches uit deze serie lagen op grote afstanden van elkaar en daarom kwamen we nu bij de bonuscache uit.
De koordinaten waren goed (dat wisten we door de geochecker) en er was ook een punt waarvan je kon zeggen, ja dat is een goede cacheplaats, maar we konden de cache nergens vinden.
Nu was het hier ook wel een beetje de lokale sluikstortplaats: kapotte deuren, balken, autobanden, een koplamp enz. dat je eigenlijk niet meer goed wist waar je nu wel of niet zoeken moest.
Ook kwam er nog iemand aan, die zei dat we nu op privé terrein waren...nergens ook maar één bordje, hekje of wat dan ook te zien, hij vroeg wat we aan het doen waren dus dat hebben we even uitgelegd. Hij kende het niet, maar had verder geen problemen meer met ons, pffff
We lazen in de logs dat er mensen waren die hulplijntjes uit hadden moeten gooien. Wij hadden geen hulplijntje en daarom hebben we het na bijna een uur zoeken maar opgegeven, erg jammer.

13-06-2015
We hebben dan toch maar een mailtje naar de legger gestuurd en hij mailde ons de goede plek waar de cache zou moeten liggen.
Die week nogal wat af van het nulpunt, maar toch hadden we er ook gezocht.
Vanmiddag zijn we even teruggegaan en nu stonden we na nog geen minuut met de cache in onze handen.
Hij was ontzettend goed gecamoufleerd en we hebben er de vorige keer gewoon overheen gekeken.
Maar nu hebben we dan toch de hele serie kompleet: leuk!

Geen opmerkingen: