vrijdag 30 mei 2014

VVV-Laakdal40

18-05-2014
Deze cache konden we nergens vinden...
Nu waren we daar niet heel erg verbaasd over, want op het papier bij de eerste cache stond een wijziging van  deze cache.
Alleen was daaroverheen een ander coordinaat geschreven en dat was weer doorgestreept, onleesbaar, dus wij dachten dat we gewoon de oude coordinaten weer moesten hebben: niet dus.
Maar we waren niet de enige, want toen we zo'n beetje alle eiken (hint) in de omgeving bekeken hadden, kwamen er nog twee cachers aan, die ook de nieuwe coordinaten niet wisten...
Uiteindelijk hebben we deze cache dan maar opgegeven en thuis gelogd als DFN in tegenstelling tot de andere twee caches die hem wel gewoon als gevonden gelogd hadden.
Tien minuten nadat ik dat gedaan had kreeg ik al een mailtje van de Co met de vraag waar we gezocht hadden, deze cache is al aan zijn zesde verstopplaats bezig en steeds wordt hij weggehaald...
Ik mailde terug dat de coordinaten onleesbaar waren en dat we op het oude coordinaat gezocht hadden en toen kreeg ik het nieuwe en goede coordinaat doorgemaild en toestemming om toch te loggen! :-)

Geen opmerkingen: