maandag 11 februari 2013

Dragons of Gharghur

22-01-2013
Deze letterbox bracht ons naar het dorpje Gharghur.
We kwamen bij een net gerestaureerde mini versie van een kerkje, waar we allerlei vragen moesten beantwoorden, om uit te kunnen rekenen waar we de volgende opdracht konden vinden.
We vonden de antwoorden op 8 van de 9 vragen.
Voor vraag 9 moesten we het aantal dots bij de goblet tellen, een goblet is een beker en die zagen we ook, maar nergens zagen we dots. Nul kon niet en daarom gokten we maar op 4, zodat we 460 meter verderop
zouden gaan zoeken.
Alleen hield voor die tijd de weg op en zouden we ergens in het ravijn staan, dus dat klopte niet, maar door 
rond te kijken en te zoeken op de plaats die ons het meest logisch leek, vonden we de koker met de volgende opdracht.
We moesten naar een cave met een of andere replica waar we links naast 'the window' moesten zoeken naar de nieuwe opdracht, maar we hadden werkelijk geen idee waar dat moest zijn en er waren 4 wegen om uit te kiezen.
We namen de weg naar een andere cache en kwamen onderweg een uitkijkplatform tegen, met daaronder een soort grotachtige ruimte, _met_ een window! We hebben de hele 'grot' afgezocht, maar nergens konden we iets vinden.
Dan maar op zoek naar de andere caches die in de buurt lagen en daarna haalden we de auto op en reden we de heuvel af om richting St Paul's Bay te gaan.
En wat zag ik toen we de heuvel afreden en ik uit mijn raampje keek...een echte grot in de rotsen, met een
een geschilderde replica van Jezus ernaast!
Fairy1 zette de auto even aan de kant en ik ging zoeken, eerst in de voorste grot en daarna de kleinere die ernaast lag, waar ik bijna in een gat van 4 meter diep liep, niet handig, dus Fairy1 geroepen,.
Die ging eerst de auto parkeren en daarna hebben we samen heel lang gezocht, maar nergens konden we een kokertje vinden.
Jammer maar helaas, dus dit was het einde van deze speurtocht.

Geen opmerkingen: