vrijdag 13 juli 2012

Family Time - Tempo em Familia

Met deze mini multi zijn we maxi lang bezig geweest. Eerst moesten we een parkeerplaats vinden. Na wat heen en weer rijden en niet kunnen keren op de weg, vonden we het hele smalle weggetje naar de parkeerplaats toe. Daarvandaan liepen we naar de koordinaten van de eerste stage, die benedenn bij een waterval waren, echt een schitterende plek.
We hadden een twee cijferig nummer nodig, dat vonden we en hiermee moest een ingewikkelde berekening gemaakt worden voor de koordinaten van stage 2 en een interim waypoint. We konden fijn aan een picknicktafel in de schaduw onder een boom zitten en gelukkig kan Fairy1 rekenen.
We klommen weer naar boven en gingen op zoek naar het interim waypoint. We liepen het pad omhoog en omlaag, maar het was nergens te vinden.
Uiteindelijk vonden we, toen we de weg naar beneden het dorp in volgden, een heel smal steegje
wat naar het pad naar het strand ging.
Daar zagen we dat we voor stage 2 over rotsen in het water zouden moeten klauteren, om zo aan de andere kant van een rots, op een verborgen strandje te komen.
We zagen het helemaal niet zitten om dat met gps, tablet en camera's te doen en daarom hebben we de cache verder gelaten voor wat hij was.
Stage 1 was prachtig en daar hebben we van genoten. Het strand waar we nu waren was ook heel mooi, het water was heerlijk en daarom zijn we lekker gaan zwemmen.
Ook al hebben we de cache dan niet gevonden, hij had ons wel op deze schitterende plekjes gebracht en we hadden een heerlijke middag.

Geen opmerkingen: